How can we help you?
 

Tentang Kami

MENGENAI PINJAMAN BUMIPUTERA

Kami adalah platform pembiayaan digital yang lancar untuk individu dan perniagaan PKS. Kami menawarkan perkhidmatan kewangan mikro untuk membantu komuniti yang kurang berkhidmat mencapai matlamat peribadi & perniagaan mereka.

Apa yang kami tawarkan?

Pembiayaan Mikro Digital untuk individu dan PKS

Salah satu daripada banyak jenis pinjaman yang boleh anda pinjam dari institusi kewangan berlesen. Pinjaman ini biasanya digunakan sebagai pinjaman tujuan umum yang boleh anda gunakan kemudian mengikut budi bicara anda untuk perkara seperti menggabungkan hutang atau membantu anda dalam membayar perbelanjaan yang tidak dijangka atau projek pembaikan rumah kecil.

Bentuk terpantas dan termudah bagi orang untuk meminjam wang tanpa cek kredit atau kerumitan. Pinjaman biasanya berdasarkan nilai cagaran anda, bukan penilaian kad kredit anda atau jadual pembayaran. Ada yang memberikan pinjaman gadai pada pelbagai barang, tetapi kebanyakannya termasuk perhiasan emas dan berlian, elektronik, alat muzik, alat, dan banyak lagi.

Adakah perniagaan anda mengalami kecemasan kewangan? Adakah anda ingin anda mendapat akses cepat ke pinjaman untuk perniagaan anda disokong semula? Jangan cari lagi kerana kami adalah syarikat pinjaman wang berlesen yang berjaya membezakan dirinya melalui kepuasan pelanggan yang baik dan produk kewangan yang inovatif.